#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none; } {border: 1px dashed #CCC;}

maandag 15 juli 2013

Goedkope Beauty Tip Voor Witte Tanden!


Baking soda

Als je tegenwoordig naar de tv kijkt word je haast overspoelt met reclames over tandenborstels, tandpasta, mondwater enz. Allemaal producten die ervoor zorgen dat je tanden witter worden. En als dat niet helpt kan je ook nog een peperdure behandeling bij de tandarts betalen om je tanden te laten bleken. Als je daar geen geld voor hebt kan het natuurlijk veel goedkoper! En met goedkoper bedoel ik baking soda, die je gewoon kan kopen bij de Toko. Baking soda maakt je tanden niet alleen witter maar het maakt je tanden ook heel schoon, een win win situatie dus!

Het enige wat je hoeft te doen is een beetje baking soda met water en zout mengen zodat het een soort tandpasta wordt. Poets je tanden ermee een spoel daarna heel goed je mond schoon met water zodat al het baking soda uit je mond is. Na de eerste keer zie je al gelijk resultaat!
Pas op! Doe dit niet te vaak dat is slecht voor je tanden! Gebruik het hoogstens twee keer per week en poets nooit langer dan één minuut!




Aardbeien



Een andere manier om je tanden te laten stralen zijn aardbeien. Aardbeien worden veel gebruikt om tanden wit te maken, omdat het zuur van de aardbeien de tandplak weghaalt. De aardbeien zijn niet alleen een  goedkope manier om je tanden wit te maken maar het is ook heel natuurlijk! Het enige wat je hoeft te doen is de aarbeien prakken met een vork en daarna met het prakje je tanden te poetsen. Daarna moet je wel je tandenpoetsen met tandpasta, anders blijft het zuur van de aarbeien te lang op je tanden zitten en dat tast het glazuur aan.


Bron foto 1: http://creeermetjehart.blogspot.com/
Bron foto 2:http://www.news.com.au/business/radical-price-slashing-our-national-srtrawberry-industry/story-e6frfm1i-1226466600697

Geen opmerkingen:

Een reactie posten